Zašto Monte Carlo Yachts u Hrvatskoj?

Elegancija, originalnost i izdržljivost na testu vremena glavne su karakteristike Monte Carlo Yachtsa. Radi se u bezvremenskim klasicima. Koncept luksuza MCY-a je uvijek izvor inspiracije. Njihova usavršena elegacija sjedinjuje se s funkcionalnošću. Štoviše, jaki tehnički i inovativni sadržaji stvaraju jahte koje nadilaze prolazne trendove i pomodarstvo.

Monte Carlo Yachts potpuno je posvećeni klijentima i svaka jahta se gradi prema željama klijenta. Time ona postaje najbolji simbol luksuza i sofisticiranosti.

Monte Carlo Yachts i Nautika Centar Nava

Prije 1700 godina car Dioklecijan je izabrao Split kao lokaciju za palaču za svoje umirovljeničke dane. Budući da je Hrvatska jedna od najpopularnijih jahting i charter destinacija na svijetu, Monte Carlo Yachts je morao pronaći pouzdanog distributera ovdje. Kako se Nautika Centar Nava, sa sjedištem u Splitu, već pokazala kao odličan partner i distributer za Beneteau motorne brodove i Lagoon katamarane, oba brenda iz iste grupe kao i MCY, dileme nije bilo.

Nautika Centar Nava u nautici je od samih svojih početaka – 1990. g. Obzirom na veliko iskustvo u prodaji, charteru i održavanju plovila, Nava je lako prepoznala kvalitetu Monte Carlo Yachts brenda. Naše poznavanje tržišta, papirologije i administracije, poreznih propisa i svega što je vezano uz nautiku u Hrvatskoj pa i šire, garantira izvanredno iskustvo kupnje.

Kupovina Monte Carlo Yachtsa u Hrvatskoj tretman je dostojan careva i carica. Sve opcija i mogućnosti koje Vam se nude, omogućuju Vam da svoju jahtu u potpunosti prilagodite svojim potrebama i željama. Tako svaka jahta postaje jedinstvena i posebna, kao što je i svaki vlasnik poseban i jedinstven.

Ovdje, u uredu Nautika Centra Nava razumijet ćete filozofiju Monte Carlo Yachtsa. Svakako ćete se diviti razinama luksuza koji je dostupan za svaku jahtu. Doznajte sve o svojim najdražim modelima u našem ugodnom uredu iz kojeg možete uživati u pogledu na našu privatnu marinu.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA

Beneteau, koji je osnovan 1884. g., stvorio je novi brend Monte Carlo te ga dalje razvio u brend luksuznih jahti –   Monte Carlo Yachts. Samo najfiniji materijali, inovacije i rješenja se primijenjuju na svakom modelu Monte Carlo Yachtsa i svaka jahta se radi gotovo po narudžbi. Nautika Centar Nava (posluje u nautici od 1990. g.) također pristupa svakom klijentu individualno prije, tijekom i nakon kupnje te je time savršen Monte Carlo Yahcts partner u Hrvatskoj od 2015. g.

yachts Modeli
NAUTIKA CENTAR NAVA
ISO 9001

NAUTIKA CENTAR NAVA ltd • Uvala baluni 8 • 21 000 Split • Tel: +385 21 40 77 00 • Fax: +385 21 40 77 01• e-mail: info@navaboats.com • Registered at the Commercial Court of Split, under the No. Tt-13/4743-2 • MBS (registered company number): 060145183 • Board Member: Dario Marijan • Share capital: 5.827.200,00 HRK • OIB: 19782809122 • Activity Code: 51870 • Bank account information: HR6124020061100570048 at ERSTE & STEIERMÄRKISCHE BANK d.d., Jadranski trg 3a, 51000 RIJEKA