Novi MCY 80 predstavljen u Trstu

Trst, 23.7.2016. – Monte Carlo Yachts predstavlja posljednji model iz svoje kolekcije – MCY 80. Radi se o sjajnoj, agilnoj i šik jahti. Budući da je izdržljive i sigurne konstrukcije, kakvu jahta i treba imati, u potpunosti predstavlja vrijednosti Monte Carlo Yachtsa. Posebni gosti, predstavnici međunarodnih medija i najbolji MCY kupci uživali su u vrhunskim izvedbama Cristiana Cremoninija (tenor) i Simone Ferrari (soprano). Predstavljanje je dodatno uveličala i posebna umjetnička izložba posvećena procesima poizvodnje u brodarskoj industriji i njihovom razvoju. Izložba je odala počast inovacijama koje su učinile Monte Carlo Yachts tako uspješnim brendom te omogućili razvoj i lansiranje MCY 80 i ostalih modela.

O novom modelu

Novi MCY 80 je treća najveća jahta u seriji te pruža vrhunsko zadovoljstvo plovidbe i udobno jahting iskustvo. Glatke linije trupa u ukupno 24 metara donose valovit, moderan izgled plovila. Prednja paluba idealna je za zabavu te zajedno s portugalskim mostom čine klasične elemente MCY-a kojima niti jedna druga jahta u ovoj kategoriji ne može konkurirati. Flybridge se može opremiti jacuzzijem, velikim barom i ležaljkama za sunčanje i time postati idealno skrovište. Prirodno svjetlo obasjava glavni salon i kabine te u svakom kutku broda možete uživati i u socijaliziranju i u privatnosti. Brušene i izbijeljene obloge su dodatno naglašene finom kožom i kamenim detaljima. Hermes, Armani Casa i Minotti savršeno dopunjuju ovaj interijer u jednu modernu, ukusno i pametno uređenu cjelinu.

Javna svjetska premijera zakazana je na Cannes Yachting Festival od 6.-11. rujna 2016.

Ukoliko imate pitanja ili su Vam potrebne dodatne informacije o ovom i ostalim MCY modelima, slobodno nas kontaktirajte.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava