5 MCY na Yachting Festivalu 2019 u Cannesu

Obožavatelji Monte Carlo Yachtsa trebaju se pripremiti za Yachting Festival 2019. Za razgledavanje su dostupne sljedeće jahte u Starom Portu u Jetée dijelu:

  • MCY 66: Otkrijte ikonsku strukturu Monte Carlo Yachtsa u skladnom dizajnu studia Nuvolari Lenard.
  • MCY 70: Upoznajte najbolju Flybridge jahtu (iznad 55ft do 80ft) prema Azija Boating Awards 2019 – veličanstveni MCY 70.
  • MCY 76: Laganija jahta s više prostora, to je jedna od karakteristika MCY 76, nasljednika prvog modela iz kolekcije Monte Carlo Yachts.
  • MCY 80: Pregledajte treći najveći član obitelji Monte Carlo Yachts. Ljepota vanjskog prostora od 24 metra je izvanredna, život na brodu je sofisticirani san.
  • MCY 105: Vrhunsko Monte Carlo Yachts iskustvo na luksuznoj 32-metarskoj jahti. MCY 105 je višestruki dobitnik nagrada je neponovljiv i inovativan.

Yachting Festival 2019 u Cannesu najveći je sajam brodova u vodi u Europi te ujedno svake godine otvara novu sezonu. Ove godine održava se od 10. do 15. rujna i to od Starog Porta (Vieux Port) sve do luke Canto.

Nautika centar Nava bit će tamo i naš prodajni tim rado će Vam pomoći pronaći najbolju Monte Carlo Yachts opciju za Vas u Hrvatskoj i na Jadranu. Slobodno nas kontaktirajte u Cannesu ili izravno na našoj web stranici kako biste dogovorili razgledavanje.

Pošaljite upit za

MOLIMO VAS DA ISPUNITE SLJEDEĆA POLJA
Nautika centar Nava