TRADICIJA

Beneteau, koji je osnovan 1884., stvorio je novi brend Monte Carlo te istoga podigao na novu razinu s brendom Monte Carlo Yachts.

IZVRSNOST

Na svaki model Monte Carlo Yachtsa primijenjeni su samo najbolji materijali, inovacije i rješenja.

JEDINSTVENOST

Svaka jahta dizajnira se posebno za svakog vlasnika kako bi odgovorila upravo na njegove potrebe.

MONTE CARLO YACHTS

Monte Carlo Yachts su elegantne, originalne i izrađene da izdrže na testu vremena – one su vječni klasici. Naš koncept luksuza je uvijek izvor inspiracije, usavršene elegancije ujedinjene s funkcionalnošću te jakim tehničkim i inovativnim sadržajima. Stvaramo jahte koje nadilaze prolazne trendove i pomodarstvo.

U Monte Carlo Yachtsu potpuno smo posvećeni Vama budući da svaku jahtu gradimo prema željama klijenta – svaka pojedina motorna jahta je najbolji simbol luksuza i sofisticiranosti.

NAUTIKA CENTAR NAVA

Prije 1700 godina car Dioklecijan je izabrao Split kao lokaciju za palaču za svoje umirovljeničke dane tako da je Nautika centar Nava, sa sjedištem u Splitu, bila prirodni izbor Monte Carlo Yachtsa kao njihovog predstavnika u regiji. Kupnjom MCY osjećat ćete se poput cara/carice zbog svih opcija i mogućnosti koje su Vam dostupne – budući da se svaka jahta gradi i prilagođava pojedinom vlasniku te ugrađuje oprema u skladu s njegovim željama i potrebama.

Ovdje, u uredu Nautika centra Nava upoznati ćete MCY filozofiju te raspon luksuza dostupan za svaku jahtu. Doznajte sve o svojim najdražim modelima u našem ugodnom uredu iz kojeg možete uživati u pogledu na našu privatnu marinu.

MONTE CARLO YACHTS
PAŽNJA POSVEĆENA SVAKOM DETALJU

Budući da MCY predstavlja ono najbolje i najvrednije od francuskog proizvođača u savršenoj kombinaciji s talijanskim stilom i dizajnom, naš odjel prodaje sudjeluje u evoluciji Beneteau-a u Monte Carlo i Monte Carlo Yachts već više od desetljeća. Predani smo donijeti buduće klasike Monte Carlo Yachtsa na Jadran i u hrvatske vode pa i dalje.

U MCY u potpunosti smo posvećeni Vama. I to nije samo prazan izraz već nešto što radimo i živimo svaki dan. Otvorena interakcija čini veliku razliku i možete biti sigurni u našu iskrenost, pouzdanost i trud koji smo spremni uložiti kako bismo ispunili sve Vaše želje i potrebe.