MCY & Nautika centar Nava

PRUŽAMO VRHUNSKO ISKUSTVO

Nautika centar Nava je osnovana 1990 godine. Primarni cilj tvrtke je bio charter brodova, ali je od tada razvila svoje poslovanje u prodaji brodova, posredovanja, chartera, servisa i održavanja. Naša uprava vodi Nava tim s vizijom pružanja jedinstvenog iskustva svakom kupcu, bilo da se radilo o kupnji, najamu, prodaji ili servisiranju plovila. Distributeri smo i dugoročni partneri vodećih svjetskih brodograditelja.

Naš odjel prodaje je posljednje desetljeće sudjelovao u evoluciji Beneteau-a u Monte Carlo i na posljetku u Monte Carlo Yachts, koji predstavlja najboljeg i najfinijeg francuskog proizvođača u kombinaciji s talijanskim stilom i dizajnom. Posvećeni smo tomu da donesemo Monte Carlo Yachts-ove buduće klasike u Hrvatsku i na Jadran.

Sjedište tvrtke se nalazi gotovo u samom centru Splita, 10 minuta od Dioklecijanove palače. Naša marina i uredi su u produženju obnovljene obalne šetnice. Šetnica će vas odvesti kroz povijest sporta Splita do spoja antike, srednjeg vijeka i prošlih vremena s modernom svakodnevnicom i radosti življenja na dalmatinski način.

25
25 godina iskustva i duge tradicije

Vjerodostojan i pouzdan partner

Izvrsna kreditna sposobnost

Iskusno i dobro obučeno osoblje

Osoban i profesionalan pristup

Odlična postprodajna podrška